At tage kreatin er med til at give dig ekstra styrke uanset om du dyrker sprint, kuglestød eller styrketræning

· Forside
Author

Der er mange forskellige måder at indtage kreatin på. Man kan få det både i tabletter og i pulver. Jeg har faktisk forsøgt med begge dele, men mest blev jeg vild med pulverform, fordi jeg selv bestemmer, hvor meget der skal i, og hvorfor der skal så meget i. Men for en sikkerhedsskyld anbefaler jeg, at du selv eksperimenterer lidt med kreatin. Det gør ikke noget, hvis du først prøver med kreatin, for så senere at skifte til noget andet. Det er gangske normalt, og derfor håber jeg at du får prøvet en lille smule kreatin og andre gode sager.

Kreatin kan som skrevet både indtages som tabeletter og i pulverform – hvad kan du bedst lide?

Hos Bodylab kan du rent faktisk få begge dele. Du kan både få kreatin som tabeletter og som pulverform. Derfor er der ingen undskyldning. Du skal blot i gang med at købe begge metoder at indtage kreatin på. Se derefter hvilken metoder der bedst passer til dig. Hvis du heller vil have i pulverform, kan du fremover kun købe kreatin i pulverform. Og hvis du mest bliver vild med almindelige tabeletter, kan du også vælge dette til dig selv. Læs mere her. Jeg håber, at du forstår vigtigheden af dette vidunderlige kosttilskud. Faktisk, og jeg ved ikke om du vidste det her, så fungerer det sådan, at kreatin bliver reguleret af de samme kanaler i kroppen, hvor insulin opererer. Derfor vil det være en rigtig god ide, hvis du indtager kreatin sammen med en masse kulydrater. Jeg håber, at dette har været meget nyttigt for dig, så du kan komme i gang med noget seriøs træning med det sammen. Det er jo netop derfor, jeg skriver disse erfaringer, så du også kan lære noget af dem.

Leave a Comment