Derfor skal du have en bogholder til din enkeltmandsvirksomhed

· Forside
Author

I denne artikel kommer vi nærmere ind på hvornår og hvorfor det kan være en god idé økonomisk set at have en bogholder(Se mere her: http://www.agera.dk/bogholder) tilknyttet sin enkeltmandsvirksomhed. Først og fremmest er det vigtigt at understrege at man i netop opstartede enkeltmandsvirksomheder kan have en økonomisk fordel ved at lave sin regnskaber selv via regnskabsprogrammer så som E-Conomic eller Billys Billing. Efter et stykke tid vil man dog have en tilgang af kunder som medfører at det kan være en økonomisk fordel at ansætte en bogholder udefra, som kan sørge for at regnskaberne er i orden, og at regninger bliver sendt ud. Personligt går jeg ekstremt meget op i at der er styr på både MOMS og regnskaberne generelt, og det havde jeg faktisk ikke helt styr på da jeg startede min virksomhed. Dette medførte altså at jeg valgte at ansætte en bogholder udefra, fordi jeg netop havde brug for et større overblik, og at jeg gerne ville være sikker på at mine regnskaber og moms indberetninger var hundrede procent korrekte.

Indhent 3 tilbud på din kommende bogholder

Du kan med fordel vælge at indhente 3 tilbud på din kommende bogholder, og derved spare en masse penge. For ofte kan du finde frem til en bogholder som måske har unfair priser uden at du selv ved det. Ved at benytte dig af det før omtalte, kan du altså være sikker på at du får seriøse og gode tilbud, fordi at dem du får tilbud fra ved at de kæmper imod deres konkurrenter om at få dig ind som kunde, og derved giver de dig det bedst mulige tilbud de har mulighed for.

Overstående var altså en artikel vedrørende det at have en bogholder til ens virksomhed. Har du selv styr på det behøver du selvfølgelig ikke en, men vokser din virksomhed hurtigt, så er det altså en fremragende idé at anskaffe sig en.

 

Leave a Comment