Et iPhone cover skal være neutralt

· Forside
Author

Jeg har nu længe kigget på et iPhone 4 cover med henblik på at købe et lækkert cover til min telefon. Og jeg har kigget længe. Men jeg er nok ikke kommet meget tættere på en beslutning angående om jeg skal vælge det ene iPhone 4 cover frem for det andet, for i sandhed synes jeg, at de iPhone 4 cover, der er at vælge imellem er meget ens, og alle har et eller andet utiltalende over sig. Jeg vil gerne have bare et helt almindelig, kedeligt iPhone 4 cover, som har den funktion, at det skal dække og beskytte min telefon. Jeg har ikke brug for et eller andet fancy iPhone 4 cover, som er i smarte farver og materialer, og kan alle mulige ekstra ting. Nej, ellers tak. Jeg vil bare have et neutralt iPhone 4 cover. Se eksempler: http://www.iphonegadget.dk/dk/iphone-4-cover-etui-140/.

Det burde ikke være så svært at finde et iPhone 4 cover

Jeg har jo ikke krav til at det skal være lige præcis sådan og sådan, mit iPhone 4 cover. Nej, det eneste jeg jo sådan set siger, er, at det bare skal være rimelig neutralt. Jeg forestiller mig noget i stil med en mat grå eller sort farve. Jeg kan virkelig ikke se, hvorfor det skulle kunne være så svært at opstøve. Jeg ser virkelig ingen mening med dette. For mig at se, burde de neutrale covers være dem som, der for det første blv solgt flest af, og som det for det andet var letteste at finde. Det giver ingen mening for mig, at der bestemt skal være en lille pink kat med gule solbriller på, for at det er noget, vi gider at beskæftige os med. Jeg vil hellere bare have et ensfarvet. Og jeg har ikke brug for alle disse ekstra dikkedarer.

Leave a Comment