Find din nye Mac oplader

· Forside
Author

Nyt Mac oplader til brugt Mac computer

Mange danskere er helt vilde med Mac computere og det er der flere gode grunde til. De er for det første meget fashionable og designet er altid banebrydende og helt i top. Og så er Mac computere meget hurtige og rigtigt gode. Og ikke minds er de også meget bruger venlige. Og hver Mac computer har brug for en Mac oplader(http://sesus.dk/mac-tilbehor/mac-oplader.html) som selvfølgeligt følger med computeren. Med alle har sikkert oplevet på et eller andet tidspunkt at deres Mac oplader holder op med at virke af en eller ande årsag.

 

Det er selvfølgeligt mange penge at give for en ny computer bare fordi ens oplader holder op med at virke og derfor skal man bare købe en ny Mac oplader. Og vis du skal bruge en ny Mac oplader er det ret nemt at finde på internettet. Du kan besøge flere prissammenlignings maskiner på internettet som lynhurtigt vil finde de bedste priser frem til dig. Ud over priserne skal du også være opmærksom på følgende ting som er meget vigtige når du skal vælge din nye Mac oplader.

 

Hvilken slags Mac oplader

Du kan finde to forskellige Mac opladere på markedet lige nu. Den ene slags hedder MagSafe og disse opladere er bygget til brug med lidt ældre Mac computere. Det er vigtigt at vide at disse ikke er kompatible med de nye Mac computere. Den anden slags hedder MagSafe2 og disse er bygget til brug med de nyere Mac computere. Ud over dette skal du være klar over hvilken styrke Mac oplader for oplader du skal bruge til din Mac computer. Der findes nemlig flere forskellige styrker af Mac opladere. Der findes 45W opladere, 65W opladere og 85W opladere og du skal derfor være opmærksom på hvilken styrke Mac oplader din computer skal bruge.

Leave a Comment