Hjælp med at finde iPhone 4S cover

· Forside
Author

Jeg står her, og har brug for hjælp til at få fat i et nyt iPhone 4s cover. Det er dog sådan, at det ikke er et hvilket som helst iPhone 4s cover. Det er nemlig sådan, at jeg vil have et rødt iPhone 4s cover. Det ved jeg godt er noget svært at finde, og det er altså også grunden til at jeg beder jer om hjælp. Det er altså sådan, at hvis det havde været nemt at finde, så havde jeg jo nok selv fundet det, og så havde jeg ikke siddet her, og skrevet, og altså bedt alle jer derude om hjælp til at finde et iPhone 4s cover. Det er nemlig derfor, at jeg har brug for jeres hjælp. Jeg vil så gerne have fat i et rødt iPhone 4s cover, at jeg stort set vil betale store summer for lidt hjælp. Vi snakker selvfølgelig ikke så meget, men der er ingen tvivl om, at jeg med glæde vil hjælpe en del tilbage. Det er sådan at jeg er ret rig, og det er altså derfor, at jeg er i stand til at gøre lige hvad jeg har lyst til. Der er altså slet ikke tvivl om, at hvis du hjælper mig med at finde et rødt iPhone 4s cover, så skal jeg nok betale dig for det. Vi skal selvfølgelig snakke om prisen inden du giver mig et link til den side, hvor jeg altså kan købe mig et sådan iPhone 4s cover. Hvis du bare sender linket, og bagefter beder om penge, uden at vi først har forhandlet, så kan det altså ske, at der kommer en eller anden form for konflikt. Det har vi selvfølgelig ikke lyst til, og det er altså derfor, at jeg gerne vil bede om hjælp, men vi skal bare være enige om spillereglerne.

Leave a Comment