Hvis du ønsker at få de bedste resultater ud af din træning, må du hellere anvende og købe lidt kreatin

· Sundhed
Author

Vidste du, at det er veldokumenteret, at kreatin virker og kan gøre din træning meget mere effektiv, end du selv render og tror? Det kan måske komme som en overraskelse eller det kan måske komme bare på det, men det passer. Det er nemlig således, at kreatin bliver optaget i kroppen i den samme kanal, hvor kroppen optager og arbejder med insulin. I den forbindelse er det værd at nævne, at det vil være en rigtig god ide, hvis du indtager kreatin sammen med noget ret hurtigt kulhydrater.

At købe kreatin vil give en meget tilfredsstillende oplevelse – jeg har selv prøvet det

Af den grund, altså fordi det er veldokumenteret at kreatin virker, gik jeg ind på Bodylab og bestille kreatin både i pulverform og i tabeletter. Jeg ville nemlig finde ud af, hvad der passede mig bedre, og derfor bestilte jeg begge dele. For at være helt ærlig har jeg ikke endnu gjort noget af kreatin, fordi jeg skal først vende hjem fra ferien. Men det gør jeg meget snart og derfor håber jeg også at finde en træningspartner, der også tager lidt kreatin. Læs mere her. I den forbindelse må du gerne besøge Bodylab og deres hjemmeside. Det vil give dig stor inspiration til at købe noget kreatin. Det er jo sådan set der det hele starter. Man skal derind for så at blive inspireret. Det vigtigste er derfor at finde den rigtige inspirationskilde. Jeg håber, at dette kan lade sig gøre med det samme og uden nogen som helst problemer. Det er jo mig, der i sidste ende vil sidde med udfordringerne, men jeg håber, at det hele vil være godt. For jeg har selv har store erfaringer med det og jeg har varm anbefalet det til alle i min omgangskreds.

Leave a Comment