Kontaktlinser kan forbedre dit udseende

· Forside
Author

Farvede kontakter tilbyder en nem og naturlig leder måde at ændre din øjenfarve afhængigt af hvordan du ønsker at ændre dit look. Folk bære forskellige farvede kontaktlinser til at omdanne udseende til en særlig begivenhed eller fest, ligesom Hallowmas. De er en hurtigt voksende segment af kontaktlinsen markedet. Til pynt, er farvede kontakter ofte ikke-korrigerende, ikke for vision korrektion. De kaldes også ikke-korrigerende linser.
Der er også ikke-præskriptive linser. Nogle mennesker normalt ikke kan fortælle dem fra hinanden, betragte dem som den samme linse, men med forskellige navne. Men faktum er ikke korrigerende linser er helt forskellige fra ikke-præskriptive linser. For at hjælpe folk ikke bruger de to udtryk i flæng, bør der fortsat skelnes mellem dem angives.
Hvad er non-korrigerende kontaktlinse?
Non-korrigerende kontaktlinser er de mennesker, der bruger til at gøre deres øjne ligesom dyrenes øjne eller ændre farven på bærerens øjne, ikke designet til at korrigere vision. Derfor har de et andet navn for plano linser, øjenpleje praktiserende læger og kontaktlinser distributører ofte kalder. Da ikke-korrigerende kontakter er ikke til nogen form for synsnedsættelse, mange mennesker holder, at de ikke behøver at have en recept, før de køber ikke-korrigerende kontakter. Men faktum er, at det forkert af disse kontakter kan forårsage permanent øjenskader eller blindhed i det lange løb. Derfor har Repræsentanternes Hus i USA givet myndighed til FDA for at regulere ikke-korrigerende kontaktlinser, der kræver disse mennesker til at gennemgå en øjenundersøgelse og have en gyldig recept.
Hvad er ikke-receptpligtige kontaktlinse?
For det første, nogle ikke-receptpligtige kontaktlinser er, i den modsatte, for synsnedsættelse, men de er som regel sælges direkte til kunder, der ikke har gennemgået en øjenundersøgelse eller modtaget en linse recept fra en licenseret øje praktiserende læge eller i en formel hospital. Sælge ikke-receptpligtige kontaktlinser er en handling i strid med regulering, fordi få forkerte linser, bortset fra mindre irritation, er der også fare for mulige øje ardannelse mens kan føre til blindhed. Selv om der er en forbruger retningslinjer på plads, er der stadig nogle forhandlere sælger ikke-receptpligtige linser. Derfor bør du være mere ansvarlige, når de køber kontakter, og sørg for at have en recept på forhånd.
Begge de to typer af kontakter linser kræver recept, som viser betydningen af ​​recept, fordi øjet størrelser af forskellige mennesker er forskellige, skal du have dine øjne monteret og målt, før du kan få de rigtige linser. Desuden kan de forkerte linser passer for stramt og kan forhindre øjnene modtage tilstrækkelig ilt. Det er også en mulighed for at forårsage øjne røde, irriteret og sløret.
Det er almindeligt kendt af alle, at farvet og kostume linser ændre ens udseende, og skabe sjov, men for dit eget øje gode, er forholdsregler nødvendige og for at få en recept fra en autoriseret optiker. Derfor skal du ikke købe kontakter i ikke-autoriserede butikker, såsom skønhedssaloner, pladeforretninger, praktisk butikker og andre detailforretninger, så er nogle on-line butikker, bortset fra nogle hæderlige, autoriserede kontakt sælgere. Derfor skal du tjekke grundigt, når de køber kontakter på linje.

Leave a Comment