Skibriller af mærket Ray Ban, findes de?

· Forside
Author

De mest populære typer af Herre-og Dame Ray Ban skibriller

De fire mest populære Ray Ban skibriller er Wayfarer, Clubmaster, Jackie Ohh og Aviator. Hvad er bemærkelsesværdigt ved disse skibriller er, at disse er de briller båret af offentlige personer og entertainere, som vi beundrer og værdsætter for deres stil, succes og tillid.

Ray Ban Wayfarer skibriller

Disse skibriller, der er den mest kendte af Ray Ban brand. De har en tydelig form og kommer i forskellige stilarter, da de er lavet til både mænd og kvinder. Nogle af de mest mindeværdige stil ser enkeltpersoner såsom amerikanske præsidenter og berømtheder. Disse briller har klaret testen af ​​tid.

De Wayfarer skibriller kombinerer stil og funktionalitet. De har en solid ramme med Ray Ban logoet på templer glassene og linser er lavet af ridsefast polariseret glas. Disse linser blokerer et hundrede procent af de ultraviolette stråler, hvilket reducerer belastningen på vores øjne. Hvis en person nyder vandsport såsom jetski end disse skibriller er fantastisk til dem, fordi de polariserede linser reducerer genskin mens du er på vandet.

En person kan bære disse skibriller i næsten enhver indstilling, men der er en anden mulighed, og det er Clubmaster.

Ray Ban Clubmaster skibriller

Disse skibriller, båret af både mænd og kvinder, er et godt alternativ til den Wayfarer på grund af deres unikke form. Deres linser er kendt for at være “squared men ikke firkantet” dermed skabe en retro look for bæreren. Populariteten af ​​disse briller kan knyttes til det faktum, at man kan bære dem med et jakkesæt eller jeans, og de arbejder for alle former af ansigter. Disse skibriller er alsidige, men de er ikke en dominerende tilbehør som Ray Ban Jackie Ohh skibriller.

Ray Ban Jackie Ohh skibriller

Disse briller blev opkaldt efter nok den mest stilfulde første dame nogensinde i USA, Jacqueline Kennedy Onassis. Den aktuelle udgave af disse briller er en opdateret version af den traditionelle feminine skibriller. De har overdimensionerede linser og afrundede hjørner, så skibriller dækker meget af ansigtet. Disse briller er meget populære hos kvinder, fordi de er meget fed alligevel projicere en luft af mystik, fordi observatører ikke kan se wearers øjne. Rammerne fås i et sortiment af stærke farver som demi-brun, blank sort, Bordeaux og blå. Kvinder elsker disse briller fordi uanset hvilken størrelse en kvindes ansigt, vil hun se stilfuld og cool iført Jackie Ohh skibriller.

Ray Ban Aviator skibriller

Disse briller er designet til amerikanske militære piloter og blev utrolig populært for mænd og kvinder ved Hollywood-film produktioner. Den evige billede af disse to skuespillere iført disse militære skibriller med deres forskellige dråbeformet linser er indgraveret i hovederne på mange en mand og kvinde.

Disse briller kommer i både den store størrelse for dem med større ansigter og den petite størrelse for kvinder med små, smallere ansigter.

De Aviator skibriller ligner Jackie Ohh, Clubmaster og Wayfarer i at de hver især kan bidrage til en bæreren gøre et uudsletteligt indtryk af at være selvsikker og sexet, og det er derfor, de er blevet de mest populære skibriller til Ray-Ban.

Leave a Comment