Artikler

3 ting du skal gøre, før du sender til artiklen mapper

Alle forfattere og ikke-forfattere derude, nu er det tid at begynde at grave op disse kreativ skrivning færdigheder tilbage.

Med moderne kommunikationsformer kommer teknologi populariteten af oplysninger-baseret markedsføring, som er en af de ældste og mest effektive teknikker i at få målrettet udsigter til websteder og omdanne dem til købere. Det er derfor, artikel Skrivning, redegørelser og publikationer bliver også populære.

Der er allerede mange værktøjer, som folk kan bruge til at gøre processen med at distribuere deres artikler lettere. Selv om dette er uvurderlige i at få indholdet mere eksponering, som er kun halvdelen af historien.

Lad os tage et kig først på de almindelige fejl, som nogle mennesker gør før du indsender deres indhold til artiklen mapper:

1. forvirrende grund til at fremme artikler med grunden til at skrive dem.

I artiklen skriver, er der tre vigtige fordele, hvorfor du er fremme dem; branding, føre generation og fremme, som er alle en del af din optimeringsbestræbelser.

Men der er kun én grund hvorfor du skriver en artikel, og det er at informere din målgruppe. Hvis artiklen ikke er fokuseret på dette primære og vigtigste formål, vil det mislykkes at opnå tre fremme fordele, fordi ingen vil være interesseret i at læse dem.

Du skal regne ud først Sådan får folk til at læse hvad er i din artikel, så få dem til at klikke på din ressource box. Du kan opnå dette ved at producere bedre indhold.

2. undlade at maksimere de salgsfremmende muligheder artiklen markedsføring.

Du kan allerede vide, at dine artikler kan hjælpe dig med at generere yderligere links tilbage til dit websted. Men ved du, at du kan få flere besøgende og bedre søgning søgemaskine resultater fra de samme artikler?

Nævne søgeord på strategiske steder. Bare vær sikker på ikke at overdrive dem. Nogle bruger endda anker tekster, som også er en effektiv metode. Men det er vigtigt for at vide, at hovedparten af mapperne er ikke i stand til at støtte dette.

Husk det ikke er kun om links tilbage til dit websted. Del af at gøre godt i din artikel markedsføring er at få samlet op af udgivere med et stort antal publikum og få mulighed for udnyttelse af løftestangsvirkningen andre mærker på grund af kvaliteten af dit arbejde. Bedre søgemaskineresultater er også store fordele.

Men disse ting sætte ikke mange penge i lommen. Der er andre faktorer, der kan forvandle din artikel marketing indsats til en mulighed, som kan øge din indtjening. Ikke bare øge antallet af besøgende på dit websted.

Starter ud med en plan og sørge for, at din artikel vil tjene den funktion, du havde tænkt dig at have.

3. offentliggøre indhold, der ikke hjælpe dine læsere.

Måske i gang med at skrive artikler, tænker du at du ønskede er links tilbage til dit websted. Og enhver besøgende, det kan generere er fint.

Gæt hvad? Ikke alle artikel banker og mapper vil acceptere dit indhold automatisk. Oftentimes, har de nogle retningslinjer og specifikationer på de artikler, som de accepterer.

Du kan fordoble antallet af websteder kan du sende til ved at skrive artikler, som mapperne vil dele med andre mennesker. Alt det kræver er en udgiver med hundrede tusinde læsere til at øge din potentielle målgruppe natten over.

Skrive artikler at udgivere vil i deres publikationer, hvis du ønsker din artikel marketing til at arbejde på den mest effektive måde for dig. Det betyder også, du skal adlyde de almindelige retningslinjer, stave kontrol, forsker på et godt emne og endda leje en forfatter til at producere en god indhold på dine vegne.

I sidste ende er det alle virkelig et spørgsmål om valg fra din side. Du kan begynde at få en lille eksponering fra øget links tilbage men på et meget grundlæggende niveau. Eller nyd massive eksponering fra lidt ekstra tid at gøre kvalitetsindhold.

Det vil være dit valg. Du kan ikke være klar over, at en artikel indsendt på mapper ikke er beregnet til at have den samme grad af eksponering som meget målrettet indhold dem gearet på en smal gruppe af mennesker.

Lære forskellen mellem disse to, og det vil helt sikkert hjælpe dig vide, hvad slags artikler til at skrive og indsende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.