Artikler

Brandon Dupsky gør $22,000 A dag på Ebay

Disse dage er det ikke nemt at tjene penge online. Men jeg vil tale om en af de nemmeste måde at tjene penge online er at begynde at sælge på eBay. eBay gør at få din nye virksomhed startet et snuptag. Du kan bogstaveligt talt har din første moneymaking auktion opført i løbet af en time. Absolut alle kan begynde notering varer til salg på eBay i dag. Ingen indledende start omkostninger, meget lav kører omkostninger og massive automatisk besøgende. Ved du, at mere end 2 millioner mennesker besøger eBay hver dag? eBay er–langt–den travleste og mest besøgte e-handel site på hele internettet, og mere end 33% af alle Internet-brugere i USA besøg eBay! Folk bruger i gennemsnit 2 timer shopping på eBay, hver gang de besøger! Og de har fået penge at bruge, da 72% af eBay brugere gør mere end $50.000 om året! eBay processer over $1.000 i salg hvert sekund! Med andre ord tilbringe mennesker en TON af penge på eBay. Dette $1.000 per sekund tilføjer op til $86,000,000 en dag – hver eneste dag i året!

Så skal at have disse numre i tankerne alle have succes sælge på eBay. Men ved du, at mange eBay sælgere kæmper for at opnå en fortjeneste. Jeg mener en REL fortjeneste. eBay gebyrer og paypal gebyrer er højere end nogensinde og den konkurrence, der tilbyder de samme produkter som du gør en brøkdel af prisen er massiv. Så hvordan du overleve i junglen kaldet eBay?

Lad mig introducere dig til en almindelig fyr (fra Fremont, Nebraska, befolkningen 25,188), der i øjeblikket gør $153,846.17 hver uge… ved at sælge “dagligdags” ting på eBay. Bare for at spare dig den matematik, der tilføjer op til lidt over $8,000,000 om året. Eller lige under $22.000 om dagen. Kan du forestille at…? $22,000 A DAG (!)?? Med andre ord, er det en vognlæs af penge – uanset hvordan man ser på det! Faktisk, da han først kom i gang på eBay tilbage i 1999, har Brandon solgt mere end $20.000.000 værd af varer på eBay. Jep, læste du det rigtigt… mere end tyve millioner DOLLARS. I modsætning til så mange af de såkaldte eBay “succeshistorier”–kommer ikke Brandons indtægter fra salg af super dyre varer på eBay–ligesom biler eller satellitter! (Det er let at sige, du gør en MILLION DOLLARS hvis du sælger * biler * på eBay!

Brandon har lagt sin viden i et fantastisk kursus, så alle kan duplikere hans hele systemet til at starte deres egen yderst rentabel eBay virksomheder!

Denne historie er så fantastisk:

* Hvilke produkter er “hot sælgere”, og sikre de største fortjeneste!

* Hvor man kan finde efterspurgte produkter, som du kan købe for billigt og videresælge for massive overskud!

* Hvordan man tiltrække TONSVIS af bud og gøre kæmpe overskud på hver enkelt auktion du liste!

* Hvordan at oprette flotte annoncer, at fange øjne af ivrige tilbudsgivere!

* Hvordan du nemt rive endnu mere kontant ved at etablere en glødende feedback rating!

* Teknikker for kørsel 1.000 s af kvalificeret tilbudsgivere til enhver auktionsside!

… og meget, meget mere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.