Artikler

Hvad hvis de lader dig køre Hubble?

Det er formentlig drømmen om enhver amatør astronom at være chef for en af de store multi million dollar teleskoper, selv om det var bare for en time eller et par skud. Sure, kan vi have en masse sjov med vores kikkerter. Og efterhånden som vi forbedrer vores personlige udstyr sæt, vi bliver bedre og bedre til at indkredse, hvad vi ønsker at se på himlen.

Men der er kun så langt vi kan gå inden for begrænsningerne af en familie budget i opbygningen af den perfekte teleskopiske operation. Det næste niveau er sandsynligvis til at arbejde sammen med andre i din astronomi klub. Ved at samle vores ressourcer, kan vi komme videre både i erhverve langt mere sofistikeret udstyr og synkronisering vores teleskopiske operationer.

Alt dette er godt og dens sjovt at nappe den og lege med det altid at finde forbedringer. Men når vi sidder tilbage og drømmer, det er de store institutionelle størrelse teleskoper, der virkelig fange vores interesse. Måske du har haft en chance for at besøge en Kitt Peak, Arizona, Mauna Kea, Hawaii, Palomar Mountain, Californien eller Mt. Locke, Texas at nævne nogle få og da du gik rundt kæbe faldt til dine sko, du troede, måske hvis jeg bare kunne køre det i en time , hvor fantastisk ville det være?

Den gode nyhed er, at mens disse enorme observatorier ikke vil lade dig komme og drej redskaber med de mægtigste teleskoper dig selv, vil mange af dem udføre specifikke bemærkninger for dig og gør det muligt at “Se igennem deres øjne” via internettet for at kort o bservation. Dette er en stærk mulighed for en amatør astronom og ønskede at forberede omhyggeligt. Her er hvad du gør…

1. Begynd udarbejdelse af en liste over de store teleskoper i verden, deres placeringer og hvordan du kontakter dem. Google vil hjælpe dig med at finde lister over disse overvågningscentre til kontakt af peger du på specifikke directory sites som

2. du kan starte ved at sende din anmodning til en bestemt observatorium. Nu er her, hvor du nødt til at gøre dit hjemmearbejde. Hvis du har en specifik himmelsk begivenhed du ønsker at overholde, vil der bestemt teleskoper rundt om i verden, der vil være bedst i stand til at få disse skud for dig. Så undersøgelse op og find lige den rigtige teleskop og hvornår det perfekte tidspunkt for denne bemærkning ville forekomme. Komme foran dette hjemmearbejde, som du skal indsende din anmodning i masser af tid til at gå gennem godkendelse og for dem at komme tilbage til dig og interagere med dig at nagle ned hvad du vil have dem til at se på.

3. der er to måder du kan direkte operatører af teleskoper. Du kan give dem specifikke koordinater til at fokusere på og en bestemt tidsramme at udføre observationen. Anden måde er at give dem en stjerne, en planet eller en bestemt stjerne system til at iagttage og lade dem finde ud af koordinaterne. Det kunne være nemmere, fordi du ved hvad du ønsker at se.

4. nu du læne sig tilbage og vente på den e-mail, at observationen sker. Du vil ikke kunne se dem gøre observation dynamisk. Det ville være rart, men det er bare ikke muligt endnu. Disse er teleskoper, ikke web-cams. Men de vil sende billederne fra din observation på en særlig webplacering og email resultaterne til dig for at studere.

Det er temmelig cool, gratis og tilpasset til det ønskede. Og du kan prale til dine venner, som du foretager farve kopier af dine billeder, du havde Kitt Peak gøre disse for dig personligt. Og du vil ikke blive liggende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.