Artikler

Solenergi indsamling som alternativ energikilde

Solceller €” de sorte firkanter et array som består af et solpanel €” er ved at blive mere effektiv, og gradvist mindre dyre, hele tiden, tak til stadig bedre designs som alle dem fokusere samlet sollyset på en mere koncentreret punkt. Størrelsen af cellerne er faldende som deres effektivitet stiger, hvilket betyder, at hver celle bliver billigere at producere og på en gang mere produktive. Hvad angår den førnævnte omkostninger, er prisen på fremstilling af sol-genererede energi pr. watt time kommet ned til $4.00 på tidspunktet dette skrives. Kun 17 år siden, var det næsten dobbelt, kostpris.

Solar powered elproduktion er sikkert godt for miljøet, som denne alternative form for energiproduktion afgiver absolut nul emissioner i atmosfæren og blot ved hjælp af en af de mest naturligt forekommende af alle ting som sin driver. Sol samling celler bliver langsomt men sikkert mere og mere praktisk for markedsføring på tagene i folks hjem, og de er ikke en vanskelig system til brug for varme ens hjem, oprettelse af varmt vand eller producerer elektricitet. Ved hjælp af fotovoltaiske celler for varmt vand generation, systemet fungerer ved at have vandet indkapslet i cellerne, hvor det opvarmes og derefter sendt gennem dine rør.

Solceller bliver stadig bedre til at indsamle tilstrækkelig stråling fra solen endog på overskyet eller stormfulde dage. Et selskab især Uni-Solar, har udviklet sol samling arrays for hjemmet, der fungerer godt på barske dage, som en teknologisk mere avancerede system der indeholder mere energi på et tidspunkt under solbeskinnede dage end tidligere eller andre matrixer.

Der er faktisk en anden solenergi system bruges kaldet PV System. PV System er forbundet med den nærmeste elnettet; Når der er et overskud af solenergi er indsamlet på et bestemt hjem, er det overføres til gitteret til medbenyttelse og som et middel til at sænke grid’s afhængighed af hydroelectrically drevet el-produktion. Være forbundet til den solcelleanlæg kan holde dine omkostninger i forhold til fuldgyldigt solenergi, mens på samme tid reducere forurening og tager presset af forsyningsnettet. Nogle områder udformer centraliseret sol samling arrays for små byer eller forstæder Fællesskaber.

Nogle big-name selskaber har gjort det klart, at de også får i handlingen af ved hjælp af solenergi (en yderligere indikation, solar genereret energi er ved at blive en rentabel alternativ energikilde). Google er i færd med en 1,6 megawatt solenergi generation anlæg på taget af sit hovedkvarter, mens Wal Mart ønsker at sætte i sin egen enorme 100 megawatt-system.

Lande som Japan, Tyskland, USA og Schweiz har fremme årsagen til solenergi produktion ved at yde statstilskud eller ved at give skattelettelser til virksomheder og enkeltpersoner, der indvilliger i at udnytte solenergi til at generere deres varme eller elektrisk strøm. Som teknologi forskud og en større oplagring af sol samling materialer stilles til rådighed, mere og mere private investorer vil se værdien af at investere i denne “grøn” teknologi og yderligere gennemførelsen heraf meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.