Shopping

Køb julegaverne på Singles Day

At købe julegaver kan som bekendt være en dyr fornøjelse, men det findes der heldigvis råd for. Køb dine julegaver på Singles Day, det nyeste skud på stammen af internationale handelsdage, der har fundet vej til Danmark. Her finder du en kort guide til, hvordan du får sikret julegaverne på Singles Day.

Spørg efter ønsker

Hvis du og din familie eller venner er typerne, der skriver ønskelister, kan du allerede nu bede folk om at tænke over, hvad de ønsker sig. Hvis du gerne vil holde dine planer om at købe julegaver hemmelige, kan du diskret spørge ind til, hvad dine familiemedlemmer eller venner mangler. Der er selvfølgelig også den mulighed, at du selv holder et vågent øje, når du er på besøg eller i taler sammen. Således kan du let observere gode muligheder for, at du kan overraske menneskerne i dit liv.

Der er også den helt enestående mulighed, at du selv finder på julegaver til Singles Day. At give noget, vedkommende i dit liv ikke har ønsket sig, viser omtanke og kendskab. Der er gode muligheder for at købe en personlig gave til Singles Day.

Dan dig et overblik på internettet

Hvis du nogensinde har været ude at shoppe på en af de store handelsdage, så kender du også til det store kaos, der ofte følger med. Fordelen ved at shoppe på Singles Day er, at en stor del af det foregår på internettet. Således slipper du for lange køer af mennesker, bøvl med betalingsterminalerne, mangel på gavepapir og meget andet.

De fleste butikker vil udgive deres tilbud på internettet. Det sker typisk et par dage inden dagen. Således kan du planlægge dine indkøb på singlesdaydanmark.dk. At shoppe online har den anden fordel, at du hurtigt og nemt kan sammenligne priserne på de varer, dine venner eller din familie har ønsket.

Populære varer på Singles Day

Selvom Singles Day endnu ikke har sit fulde greb i danskerne, har de danske butikker adopteret mange tendenser fra USA og Kina, når det kommer til tilbud.

Det er typisk dyre varer, som elektronik, der er sat drastisk ned. Det kan derfor være en god idé at holde øje med dine favoritbutikker på Singles Day, hvis du er interesseret i nogle af følgende produkter:

  • Et nyt fjernsyn eller en spilkonsol.
  • En støvsuger, vaskemaskine, tørretumbler eller andre husholdningsmaskiner.
  • Mobiltelefoner og musikudstyr.
  • Store møbler som sofaer, spiseborde og lænestole.
  • Eksklusive og luksuriøse kosmetikprodukter, cremer og parfumer.
  • Dyre sneakers, støvler og vinterjakker.
  • Smykker og ure.

Der kan nemlig være særligt store rabatter at hente på disse produkter. Selvom du ikke nødvendigvis giver julegaver i den størrelsesorden, kan du måske finde en god handel til dig selv op til juletid.