Lånemuligheder

Gratis forudbetalte kreditkort: Venlige plast til den meget unge lomme

Det er ikke en gåde, men det sikker har makings af en. Du ønsker at give din teenager lidt købekraft. Du kender din datter kunne bruge penge til at bestille ting online. Du tror, at give hende en plast vil hjælpe hende lære finansielle ansvar, også. Hun kan lære selv de finere punkter i budgettering og være ansvarlig for sit køb. Der er dog to hindringer for din plan. Først er din datter age. Hun er kun 13. Som en mindreårig, kan hun indgå kreditkorttransaktioner. Andet er hendes selvkontrol. Du er ikke sikker på hvor meget selvbeherskelse, hun kunne udøve, især når de står med en fristende vifte af bikinier, håndtasker og kjoler. Så, hvad gør du? Hvad får du din datter? Svaret består af fire ord: gratis forudbetalte kreditkort fra hurtigudbetaling.dk/laan-penge/.

Forudbetalt hvad?

Gratis forudbetalt kreditkort arbejde på samme måde andre forudbetalte kort gøre. Du indbetaler en vis mængde af penge. Derefter, du kan bruge kortet kun i det omfang din tidligere indbetalte beløb kan du. Så du kan se, fungerer din kassebeholdning præcis ligesom dine andre plasttyper forbrugsgrænse. Din købekraft er kun så god som din kontant saldo.

Gratis forudbetalte kreditkort er den perfekte måde for dig at holde dit forbrug inden for rimelige grænser. Mens de sædvanlige plast lader dig er swipe væk til dit hjerte indhold, gratis forudbetalte kreditkort kun nyttig for så længe du ikke overskrider det forudbetalte beløb læsset på dit kort. Dette gør det den perfekte plast for folk med udgifter problemer, studerende på et budget eller teenagere, der lærer penge lektioner af deres bekymrede forældre.

Et kreditkort, der er ikke rigtig et kreditkort

Gratis forudbetalte kreditkort er klassificeret som kreditkort. Mange hævder dog, at det er misvisende. Forudbetalte kreditkort er egentlig ikke et kreditkort. Hvorfor? Til at begynde med tilbydes ingen kredit af kortudstederen. Kortindehaveren bruger penge, som er lagret i kort gennem en tidligere indbetaling. Det er netop af denne grund, at gratis forudbetalt kreditkort kan udstedes til mindreårige. Fordi der er ingen kredit involveret, er mindreårige gratis at eje deres personlige forudbetalte kreditkort.

Så hvorfor får gratis Prepaid Credit Cards?

Der er fordele ved at få gratis forudbetalte kreditkort. Det mest oplagte er at de er meget nemme at kvalificere sig til. I virkeligheden, kan de købes over internettet. Derudover mange udbydere find mere info ikke køre kontrol af kreditmaksimum eller undersøge din indkomst. Fordi det er dine egne penge du sætter op, udbydere ikke sætte dig igennem helvede og tilbage, bare så du kan bruge dit kort.

Derefter, også, du betaler ikke renteudgifter på din gratis forudbetalte kreditkort som du ville med en regelmæssig plast. Hvorfor ville du? Du, efter alt, ved hjælp af dine egne penge. En anden fordel er der gratis forudbetalte kreditkort ser præcis ligesom regelmæssige Visa eller MasterCard de er hædret overalt en regelmæssig kort er. Desuden, nogle gratis forudbetalt kreditkort hjælpe dig genopbygge kredit. Hver gang du bruger det, opretter du højere kreditvurdering for dig selv.

Vi lever i en verden, hvor vores købekraft er hovedsagelig baseret på vores kreditvurdering. Klart, kredit er god, høj kreditværdighed er at dø for, og gratis forudbetalte kreditkort er for alle os, der har tilbragt problemer, har været forsømmelige med afbetale gæld eller er under 18 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.