Artikler

Artikel: Er det bedre at Give eller modtage?

Jeg påstår ikke at være en artikel marketing ekspert, men jeg gøre begge dele. Jeg køre ca 10 artikel websteder og jeg indsende artikler ved hjælp af en auto-submitter. Jeg føler, at du kan tjene penge begge veje.

Jeg indsender overalt fra 5 til 25 artikler pr uger ved hjælp af en gratis, online artikel submitter for at sende mine artikler til hundredvis eller tusindvis eller websteder. Artiklerne køre fra 500 til 1000 ord og er relateret til hvad det er, at jeg sælger.

For eksempel, skriver jeg artikler om Thailand, mens fremme min affiliate hotel sites gearet specifikt til Thailand. Jeg også skrive marketing artikler og henvise dem til en bred vifte af websteder, jeg kører.

Ved hjælp af auto-submitter, kan jeg få mine artikler og endnu vigtigere, links til mine sites, alle over internettet. Jo flere links dette punkt tilbage til mine sites, jo bedre søgemaskiner som mig.

Jeg har omkring 10 forskellige artikel websteder og et par blogs, der accepterer artikler automatisk. Jeg godkende manuelt hver enkelt artikel. Jeg gerne tjekke for at sikre, at artiklerne er efter min forelæggelse retningslinjer. De største overtrædere sætte links i teksten og mere end 2 links i ressource boksen. Jeg prøver at kontakte dem for at rådgive dem om reglerne, og hvis de fortsætter, jeg deaktivere deres konti.

Så der er bedre? Jeg ville have at sige at indsende artikler er, jo mere gavnligt som det får mine links i hundredvis eller endda tusindvis af websteder. Tilbage links er betragtet meget positivt af søgemaskiner og jeg elsker at have mine links overalt og i lang tid. Og hvis jeg er heldig, nogle marketingmedarbejder eller eZine vil sende min artikel til deres mail liste får mig mere eksponering.

Kører artikel websteder er lidt tidskrævende, da jeg nødt til at tjekke de artikel 2 eller 3 gange om dagen eller jeg få oversvømmet. Manuel godkendelse er et must for mig, da jeg ønsker at kontrollere og sikre, at artiklerne er kvalitet. Og med auto Indsendere, ikke mange faktiske mennesker besøger webstedet, bare auto bots. Men jeg synes stadig der er værdi, da mine egne artikler bliver sendt til min artikel sites, kan jeg nemt annoncere, og de er rangeret højt i Google og Alexa.

Så jeg ville prøve at gøre begge dele men ville lægge vægt på at få mine artikler til verden med links tilbage til min websteder. Dette vil få mere trafik og forhåbentlig mere salg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.